Cursus korte films maken

ER IS NOG PLEK, REAGEER SNEL!

 

VOOR WIE

De cursus is bestemd voor ieder die korte films en video’s wil maken. Sterke films voor je website, YouTube kanaal, Facebook. Korte films met een professionele uitstraling voor je werkgever. Voorlichtingsfilms, mini-documentaires, instructiefilms, reisverslagen, promotiefilms. Verrassende video's over je hobby.

Deze vierdaagse cursus combineert theorie en praktijk.

WANNEER

De vierdaagse cursus wordt gegeven op de donderdagen 9 + 23 januari en 6 + 20 februari 2020 (10.00 - 17.00 u).

Heb je interesse in deze cursus maar kun je niet op deze data, stuur een e-mail want mogelijk zijn er ook andere data beschikbaar.

WAT WORDT ER BESPROKEN

Met de komst van camcorders en slimfoons in combinatie met breedbandinternet is de videorevolutie in volle gang. In zeer korte tijd werd het wereldwijd voor miljoenen mensen mogelijk om zelf korte films te maken en die meteen op het internet te publiceren. Toch blijkt dat slechts 1% van de YouTube-kijkers zelf films maakt. Voor velen is de drempel kennelijk nog te hoog. Deze cursus helpt je er overheen!

We bespreken: onderwerpskeuze, genre, vorm, stijl, filmplan, opnametechnieken, filmtaal, kadrering, volgorde, structuur, spanningsboog, ritme, interview, commentaar, titels, sfeergeluid, muziek, effecten, montage, upload YouTube.

André de Laat toont de enorme mogelijkheden van de korte film aan de hand van talloze voorbeelden. Hij laat zien wat wel en niet werkt. Zoals je het alfabet moet leren om te kunnen schrijven, zo leer je in deze cursus de audiovisuele taal te gebruiken.

De cursisten krijgen een opdracht voor een korte film die op de derde cursusdag wordt besproken.

AANTAL CURSISTEN

Minimaal 4; maximaal 8 personen

KOSTEN

€ 695 (incl. lunch, excl. BTW)

CERTIFICAAT

Na de cursus ontvang je een ‘MeOp-certificaat’.

AANBEVELINGEN

"De cursus Korte Film was erg goed, meer geleerd dan ik gehoopt had!"
Froukje

"André is kundig en weet de lesstof goed in beeld te brengen. Aanrader!"
Birgit

"Heel goede balans tussen theorie en praktische vaardigheden. André legt alles helder uit en zorgt ervoor dat je met veel plezier zelf aan de slag gaat."
Norma

 

Cursus details

Startdatum 09-01-2020
Einddatum 20-02-2020
Max. deelnemers 8
Prijs per persoon €695,00
Locatie
MEOP
Timorplein 27, 1094 CC Amsterdam, Nederland
MEOP
695,00 5
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Copyright 2011 - 2020  MEOP | Media Opleidingen